Jesenske aktivnosti društva, 2023.

SUDJELOVANJE NAŠIH ČLANICA U PROGRAMU DODJELE NAGRADA NA MEMORIJALNOM NOGOMETNOM TURNIRU „BLAGO ZADRO“ U VUKOVARU

Na poziv naše Ivankovčanke i bivše članice KUD-a Marijane Vrgoč, ujedno članice organizacijskog odbora Memorijalnog turnira „Blago Zadro“ u Vukovaru, naše su  č l a n i c e  Ana Žgela, Ana Marija Butorac, Veronika Tomljenović, Magdalena Perić i Franka Kožul, odjevene u narodne nošnje sudjelovale u programu dodjele nagrada na Gradskom stadionu u Vukovaru (15. listopada 2023.).

Zahvaljujemo na ukazanome povjerenju, bila nam je čast biti dio toga veličanstvenoga događanja u herojskom gradu Vukovaru!

 

MISA ZAHVALNICA

U ivankovačkoj Crkvi rođenja sv. Ivana Krstitelja u nedjelju 10. listopada 2023. ivankovački župnik vlč. Krešimir Šaf predvodio je misu zahvalnicu tijekom koje je mnoštvo vjernika, kao i članovi KUD-a “Ivan Goran Kovačić” iz Ivankova u narodnoj nošnji zahvalilo Bogu za sve dobro, za sve što imaju i molilo se za još bolju i sretniju budućnost.

 

AKCIJA „BICIKLOM ZA VUKOVAR“

Već tradicionalno, svake godine ususret Danu sjećanja domaćini smo biciklistima akcije Biciklom za Vukovar. Gosti su obišli Spomen sobu živim i palim braniteljima Domovinskoga rata porijeklom iz Ivankova, a potom smo im u prostorijama KUD-a priredili veselo druženje uz večeru. Prenoćili su u našim prostorijama i ujutro nastavili put Vukovara. Dobro nam došli i dogodine!

(K. P.)