RAD KUD-A I SEKCIJE

Naše selo, kao i cijela Slavonija osjeti posljedice odlaska mlađih osoba na rad (u inozemstvo, primorje), na školovanje, a razvojem suvremenih informacijsko – komunikacijskih tehnologija smanjen je i interes cjelokupnog društva za zajedničkim druženjima, okupljanjima kao i interes za tradicijsku kulturu.

No, unatoč svemu, Udruga radi tijekom cijele godine, probe se za punoljetne članove redovito održavaju svakog utorka, a intenzivnije pred neki nastup. 

Možemo se pohvaliti da naše društvo broji 60-ak maloljetnih članova (uglavnom djece iz osnovne škole) koji su se na poticaj učiteljica iz škole i voditelja Matakovića priključili našem društvu te aktivno sudjeluju na raznim nastupima, radionicama, predavanjima, domjencima i ostalim događanjima. Redovite probe dječje skupine su srijedom i petkom. 

Nadalje, Udruga redovito aplicira na razne javne pozive i natječaje za dodjelu financijskih sredstava, kako bi što bolje i kvalitetnije mogla funkcionirati, a svom članstvu pružiti što sadržajniji život i rad u društvu.

Danijel Cerancevic - CLAN

DANIJEL CERANČEVIĆ

TAMBURAŠKA SEKCIJA

IVAN BENKOVIĆ

PJEVAČKE SKUPINE

Kresimir Matakovic - DJEČJA SEKCIJA

KREŠIMIR MATAKOVIĆ

DJEČJA PLESNA SKUPINA

Eva Matic

EVA MATIĆ

IVANKOVAČKE REDUŠE

Ksenija Petricic - KONACNO

ksenija petričić

koreograf